Rendszeres olvasók

2012. július 24., kedd

Fekete bogyós vállkendő

Régóta hiányzott a ruhatáramból egy fekete csipkekendő. Ebben az érdekes időjárásban pont jól jött. Reggelente ideális kardigán helyett. A nagy hőségben megfáztam, sokáig hangom se volt, de még mindig csúnyán köhögök. Szombaton ebben voltam a piacon, 18 fok volt reggel! Több idős néni vállkendőben árult, persze nem ilyen csipkében, hanem hagyományosban. Az öregek tudtak valamit, nagyon jó dolognak tartom én is a vállkendőt, mindig kellőképpen melegít. Mikor gyerek voltam, nálunk még sok idős nénit lehetett látni belinerben. Kb. 10 éve én is örököltem egyet - de ez egy másik bejegyzés lesz, mert teljesen elkalandoztam.
Visszatérve erre a csipkére, meg kell, hogy mondjam: nem szerettem kötni. Elég sokat szenvedtem a bogyókkal, a befejezés nekem egyáltalán nem lett cakkos, talán túl szorosra kötöttem. Igazából a többieké jobban tetszett, kicsit csalódott voltam. De egy szóval se mondom, hogy nem tetszik. Sőt! Csak másodikat biztosan nem kötök belőle!

Fonal: Alize Bamboo Fine - holló árnyalat
(100% bambusz, 440 m/100g)
Mérete: 204 x 75 cm
Súlya: 165 g
Tű: 3,5 körkötőtű








4 megjegyzés:

  1. Csodálatos ! Nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  2. Ez gyönyörű!!! Én is akarok ilyen feketét!

    VálaszTörlés
  3. Fantasztikusan néz ki! És még csak a 46. pontnál jársz az elkészült munkák listáján!:) Remélem, hamarosan láthatjuk a többi szépséget is!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, thanks!!
    Fidike, kicsit megkevertem a sorrendet a mutogatásban. Nem szoktam azonnal fotózni, hanem egyszerre több dolgot. Utána meg várom, hogy Fürj (a férjem) letöltse őket. Szóval, nem egyszerű, de én csak alkotok rendületlenül!

    VálaszTörlés