Rendszeres olvasók

2011. december 8., csütörtök

Tildás kötött buxa

Az úgy volt, hogy én régóta készültem már Colette egyik pesti alkotónapjára. Kicsit bátortalan voltam, mert az én foltos tudásom azért nem az a szint, amit fel lehet vállalni akárhol. Meg aztán nekem egy rendkívül egyszerű varrógépem van (bármily meglepő), ami néha annyira megmakacsolja magát, hogy még két réteget se hajlandó összevarrni. De azért varrogatok vele, gyakorlom én ezt a patchwork-özést szorgalmasan. Lett nekem a blogvilágból egy barátnőm, aki viszont jár ezekre az alkotónapokra, és ő ösztönzött, hogy menjek el vele. Hálás köszönet ezért Böpörö-nek, mert én nagyon-nagyon élveztem a munkát Colette-tel és a lányokkal. Bemutatkoztunk egymásnak, nagy örömömre volt, aki tudta, hogy ki vagyok. Sokat tanultam tőlük, hasznos dolgokat láttam, iszonyú jó dolog együtt ötletelni. Természetesen nem kérdés, hogy megyek-e legközelebb!!!!
Fázós pénztárca volt a téma, amihez házi feladatként kötni kellett egy adott méretű téglalapot vastagabb fonalból. Barka Limonádé 3 árnyalatát - Babarózsát, Hortenziát és Magnóliát - fogtam össze, és 6-os tűvel "margitoztam" (kötöttem meg) a külsejét. Tildás anyagokat vittem hozzá, tavaly ezekből varrtam egy babát, amit itt mutattam. Vettem hozzá a turiban egy barna bőrövet, az lett a csatja.
Ilyen lett a pénztárcám:









4 megjegyzés:

  1. Jók lehetnek az ilyen találkozók, szép lett a munkád is!

    VálaszTörlés
  2. Ááááááá, iszonyú jó lett!!!! Napok óta kötött tárca-lázban égek, most igazán tudok lelkesedni a tiedért:))) Ráadásul már rég azon gondolkodom, másolás-e, ha én is készítek ilyet, de így, hogy már alkotónap is volt ebben a témában, már könnyebben valósítom meg az ötleteimet:)

    Remélem, lesz folytatása, érdemes lenne tovább boncolnod a témát! :)

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy ilyen sok szépséges fotóval megmutattad nekünk...nagyon jó lett az újrahasznos csattal! Szerintem profi minőségben varrsz, ne szerénykedj:)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szuper lett! Ügyes vagy :)

    VálaszTörlés