Rendszeres olvasók

2011. január 28., péntek

The Prairie Schooler: January

Itt a következő Prairie Schooler hónapom!! Bár január végén már nem olyan aktuális az újévet szimbolizáló óra, de nagyon szeretem így is. Viszont megdöbbentem, hogy a DMC 115-ös fonal fogott. Sokat hímzek vele, de eddig ezt soha nem tapasztaltam.
A kockás anyag újrahasznosított blúz, Pannika ruhatárából vándorolt a rongyos zsákomba, mivel az üvegfestéket semmiféle vegyszer nem hozza ki. Még pár éve történt az esett, és mentségére szóljon, hogy egy másik (kissé neveletlen) kislány kente össze őt. A baj csak az volt, hogy a hajába is került. A szőke szöszhajában lett egy sötétkék, ragacsocs csimbók. Még most is előttem van, ahogy zokogott Pannika a kádban, mert nem tudtuk kimosni a hajából, és ki kellett nyisszantani. És a másik anyuka rá se szólt a lányára...
A gyöngyöket a Gyöngyházban vettem.









10 megjegyzés:

  1. Elképesztő, milyen gyorsasággal hímzel! és micsoda csodákat! Gratulálok! :)

    VálaszTörlés
  2. Szépséges.
    A hímzés a végső forma pedig fantasztikus!

    VálaszTörlés
  3. Aranyos lett.Milyen vászonra hímezted,mert nagyon tetszik,továbbá tetszik még,hogy a férjed egy nyílvános wc-ben ismerted meg!

    VálaszTörlés
  4. Villámtű látom nem hiánycikk nálad! :) annyira jó a befejezésed, mond kézzel vagy géppel varrtad? Csodajó megoldás a gyöngyös akasztó is.

    VálaszTörlés
  5. Such a beautiful, cute design, and you've finished it perfectly!

    Best wishes,
    Tatyana

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép-olyan country:-)

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm szépen!
    Beáta - egy teljesen egyszerű szövésű lenanyagot szoktam hímezni. Lepedőként vettem, nem is egyenletes a szövése, nem is mindenhol egyeznek a méretei, itt se volt szimetrikus, hanem kicsit hosszabb a függőleges oldala. Teával festettem be, utána sütőben száradt, attól foltos, vagyis "antikosabb".
    A csodatűmet esténként izzítom be, különben már 8-kor aludnék tévénézést mímelve.

    VálaszTörlés
  8. Your pillow is wonderful! Well worked!
    Greeetings

    VálaszTörlés
  9. The actual plan is not only to lose weight at our own living space and even spend big money p90x order confirmation for various
    weight reduction approaches and courses. If you're planning to pasta, fruits, breads, energy bars and drinks.

    my website; order p90x recovery drink

    VálaszTörlés