Rendszeres olvasók

2011. április 28., csütörtök

Húsvéti terítő

2-3 éve varrtam ezt a terítőt a Praktika Magazin egyik régebbi számából, kissé módosítva azt. Nagyon szerettem öltögetni, jó nagy munka volt. Sajnálom, hogy minden évben csak pár napig használjuk. Mindent kézzel tűztem, gyöngyfonallal. Azért szeretem ezt a sok sárgát, zöldet a konyhánkban, mert behozza a napsütés érzését, melegséget áraszt. És van hozzá rengeteg sárga tányérom, bögrém....












Pankával sütöttünk ananászos muffint, kicsit szügletesek lettek, mert sima tepsiben sültek nagy mennyisége miatt. Ezzel a külcsínnel nem igazán indulhatnánk komoly gasztoversenyeken.Viszont ez nem befolyásolta a "belbecs"-t, vagyis mind elfogyott.


3 megjegyzés:

  1. Igen! Ez foltvarrás! Attól tudok kiakadni, ha valaki egy előre nyomtatott kép köré varr két csíkot és mindjárt kinevezi patchwork-nek. Szerintem akkor lesz valami azzá, amikor készítője kézzel megadja neki a lelkét! Gratulálok türelmedhez, munkádhoz! Okozzon még sokáig örömöt ez a nyuszi Nektek, ha csak pár napig is évente!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Bea, jól estek a szavaid. Tényleg így van!
    Én is megcsodáltam nálad az "amerikás" Zsuzsidat, én szeretem a piros-kék párosítást, nekem tetszik, amit varrtál. Nem derült ki viszont nekem, hogy mi is az tulajdonképpen.
    Néha egy dícsérő szó többet ér 10 másiknál!!!

    VálaszTörlés
  3. Hát nem semmi kitartás kellett ehhez a csodás terítőhöz! Nagyon szép lett!

    VálaszTörlés