Rendszeres olvasók

2010. december 9., csütörtök

SWAP 5

Tegnap megérkezett a karácsonyi SWAP csomagom! Pilar volt az angyalkám Barcelónából, aminek azért örültem különösen, mert leutóbb meg én voltam az ő angyalkája. (Meg Barcelóna az egyik kedvenc városom!)
Jól megijedtem, mert nyitva volt a boríték, remélem, semmi nem tűnt el belőle. Kérdezte a postás kisasszony, hogy hiányzik-e valami belőle? "Ezt nem tudhatom, mert ajándék." - volt a válaszom és kipakoltam ott előtte mindent, föltartva a mögöttem álló kissé ideges, és az ott uralkodó hőségtől amúgy meg izzadó sort. Mikor meglátta a hímzéseket, elkezdett áradozni, hogy milyen szépségeket kaptam. És valóban így van, mutatom is:

Tűpárna


Monogramos centiméter gyönyörűen körbehímezve. Külön öröm, hogy az egyik oldala centiméterben van, a másik viszont inchben. Ez mindig probléma nekem a folttechnikás leírásoknál, nagy könnyebbség egy ilyen mérőszalag!!!


Ollóőr




Angyalka, sajnos nem lett éles róla a képem:


Spanyol karácsonyi CSOKI!!!



Nagyon örültem minden ajándéknak, boldog vagyok!
Köszönöm még egyszer Pilar!!!!!
Ninának is köszönöm a játékot!

Nyáron én is lila dolgokat hímeztem Pilarnak, itt mutattam őket.
Egy közös kép:




3 megjegyzés:

  1. De szép ajándékokat kaptál! Remélhetőleg tényleg teljes a csomag.Az ilyesmi azért el tudja rontani az örömöt :(

    VálaszTörlés
  2. Milyen gyönyörűek!!!!!Síma borítékba volt csomagolva?

    VálaszTörlés
  3. Buborékos borítékban volt, de a tetején rendesen fölvágva. A magyar posta beletette egy nájlonba, és ráírta, hogy sérülten érkezett. Ezért nem potyogtak ki belőle a cuccok.

    VálaszTörlés