Rendszeres olvasók

2010. május 6., csütörtök

Szilvi avagy egy 16 éves felnőttlányka szülinapja

Hétvégén megünnepeltük a nagy-nagy születésnapot is. Tortáját már maga sütötte, és már nem a családtól várta az első köszöntést, vagyis megnőtt. Igazi felnőttlányka lett belőle. Pedig nemrég (14 éve) még ilyen volt. Beleegyezést nem kaptam a fénykép közzétételére, de biztos nem haragszik meg érte!


És most ilyen:


Az ajándéka pedig ilyen lett:


Kicsit nagyobb lett, mint gondoltam, mert a minta így kívánta. Kétfajta szalvétából dekupázsoltam anyagot, ezeket kombináltam vásznakkal. Belül kék bélést kapott. Eléggé meggyűrődött az átadásig, de azonnal fölavatta, és azzal ment el utána a "dolgára". Szóval örült neki, meg a benne lévő csajszis cuccoknak is, meg mi, a keresztszülei  is örültünk, hogy tetszik neki.
A részletek:




Előkotortam egy régebbi fényképet a Jysk-ös dobozairól, akkor egy szütyő készült hozzá. Meg szivek, de azok mindig keletkeznek, mivel szívmániás vagyok.


2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a taska,meg a dobozok,szivek is.:)Hogyan decoupage-oltad az anyagot es melyiket,a taskan melyik mintasat?
    es nem utolsosorbn gratulalok a nagylanynak a szulinapja alkalmabol.:)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm. Textildekupázs ragasztóval szoktam anyagot készíteni vékony vászonra. A virágos, ill. a csíkos anyagot dekupázsoltam én, amik olyanok, mint a dobozok.

    VálaszTörlés