Rendszeres olvasók

2010. május 4., kedd

Anyák napja

Édesanyámnak hímeztem ezt a szivet Anyák napjára.
Anyag: lenszövet teával festve, kb. 36 countos
Minta: DMC red classical sampler, 88*44 szem
Fonal: DMC 115 (kedvencem), 2 szállal


Engem is köszöntettek a gyerekek. Nagyon megható volt végighallgati, ahogy elénekelték a dalukat. A könnyeimmel küszködtem, bár ők már tudják, hogy örömünkben is sírhatunk. Teljesen elérzékenyülve vettem át az ajándékomat. Kaptam tőlük rajzokat bekeretezve, agyaggyöngyöket fölfűzve, könyvjelzőt, gyöngyvirágot. Annyira aranyosak voltak!!!!


Petike tulipánt rajzolt, Gézu a Békéscsabára vezető utat, Pannika meg szintén virágot. És "drágakővel" ékesítték az üveget!A láncot azóta is minden reggel fölveszem, a munkahelyemen is mindenkinek büszkélkedek vele. Gyöngyöt égettek bele.


A könyvjelzőt meg azért kaptam, mert megfigyelték, hogy már túl gyűrött a régi. Természetesen azonnal kicseréltem az újra.
Kaptam még kettő "sima" rajzot is. Pannika egy 24 pettyes katicát rajzolt nekem, Petike pedig azt, ahogy átadja nekem a tulipános képet. Felhívom a figyelmeteket a magassarkú cipőmre!!


Gézu a nagymamájának se volt hajlandó énekelni, de helyette elmondta az Ec-pec-kimehetsz-et. Ez teljesen rá vall, már csak a kolbász fölemlegetése hiányzott...

2 megjegyzés: