Rendszeres olvasók

2010. február 12., péntek

Mi lenne, ha...

Cukotás Timi "mi lenne, ha" játékra hívott. Első pillanatra olyan könnyűnek tűnnek a kérdések, de valójában már percek óta gondolkodom a válaszokon.
1. Ha nyernék a lottón..
Ezen mindenki gondolkodik, de szerintem senki se komolyan. Ha hirtelen sok-sok millióm lenne, akkor lerendezném valamennyi tartozásunkat (eddig semmi extra!), aztán befejezném a házunkat, csinosítanám a kertünket, lecserélném a 20 éves autómat, keresnék egy szép házat Balatonfelvidéken, valószínűleg megválnék a munkahelyemtől és csak a családommal, kertemmel, műhelyemmel, konyhámmal foglalkoznék, a karriert kihúznám a listáról örökre. Sokat jótékonykodnék. Létrehoznék egy nagy könyvtárat. Valahogy az a kép kering a fejünkben, hogy a gazdagoknak nincs gondjuk, de tényleg így van ez???? Nem lehet, hogy az élet így van jól, és nekünk meg kell küzdenünk a mindennapokkal??? Persze, ha nem kellene a nyavalyás pénzre gondolni mindig, akkor biztos nyugodtabbak lennénk, vagy legalábbis erről álmodozunk.
2. Rossz szokás
Hát van, dögivel. Hisztis és hirtelen haragú vagyok. Szétszórt, hebrencs. Ha van valami, amiben meg lehet botlani, akkor én biztos megbotlok, de ott is, ahol nincs!!! Nem tudom kezemben tartani a dolgok irányítását. Ha valaki megbánt, azt nem tudom elfelejteni.
A jó szokásokról nem kell írni???? Abból is sok van!
3. Koffein
Kávéfüggő vagyok. Rajongok a jó kávéért. Frissen darálva, jól megfőzve, gyönyörű csészében gőzölögve!!!!! Na, ezért mindent megadok.
És a jó teákat is szeretem. Kizárólag fűből főzve. A teaházakat kerülöm, mert úgy is vásárlok valamit, ha arra járok.
És csésze-bögre mániás vagyok. Rengeteg van belőlük, és még mindig veszem őket.
Kólát nagyon ritkán iszom.
4. Színeim
Piros, fekete, fehér az öltözködésben.
Lakásban világos, natúr színek, piros, bordó, barnás kontrasztokkal.
Ezeket kedvelem, de ez nem jeleni azt, hogy csak így öltözöm, és csak ilyen a lakásunk. Szeretem az adott évszakhoz kötni a színválasztást.
5. Mi van most rajtam?
Fehér blúz, keki, sokzsebes nadrág, halálfejes öv, fekete Martens. Fekete csattok a hajamban. És ezüst dolgok (gyűrű, lánc, fülbevaló).
6. Háziállat
Csak múlt időben: Tekila, a meghatározhatatlan fajtájú kutyus.
Egy fekete cicuska.
Mindkettő eltűnt a házunkból.
7. 10 év múlva hol látod magad?
A családom körül. Csak kibővítve.
Optimistán nézek a jövőnkre.
8. A legutóbbi nagyon jó élmény
A gyerekek folyamatosan szolgáltatnak jó élményeket, és sok apró örömöm is van az életben. Egy szál rajznak, virágnak, telefonhívásnak, egy puszinak is nagyon tudok örülni.
De ami nagyon-nagyon jó volt az elmúlt időszakban: Prágában négy nap a férjemmel, barátainkkal Metallica koncerttel egybekötve. És idén egy szülinapi In Flames koncert.

És akinek továbbküldöm személyesen:
És mindenkinek szívesen, aki szeretne játszani. Csak hagyjatok üzenetet, hogy el tudjam olvasni!!







4 megjegyzés:

  1. jót mosolyogtam, s a végén meg jól meglepődtem, hogy én is megkaptam. :) Örülök neki, mert közben már fogalmaztam a választ. :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Mostantól én is olvasgatlak!:-)
    A Friderika című bejegyzésnél kérdeztem valamit, megnéznéd? Köszi:-)

    VálaszTörlés