Rendszeres olvasók

2013. január 3., csütörtök

Boldog Új Esztendőt Kívánok!

Kedveseim! 
Pár napot késve, de nagy szeretettel kívánok nektek boldog új esztendőt!! Én nagyon optimista vagyok 2013-mal kapcsolatban. Hiszem, hogy az elmúlt év szomorúságait magunk mögött hagytuk, és egy sokkal jobb év vár ránk! Sok tervem van, teli vagyok bizakodással, erőt és hitet is érzek magamban mindezek megvalósításához.
Ezekkel a szép hópelyhekkel kezdem a 2013-as blogos évet, amiket nem is most horgoltam, de újra fotóztam őket. Adventkor már nem volt időm újabbakat horgolni, de továbbra is nagy kedvenceim. Tavaly itt mutattam őket, pár mintát is találtok ott.







Ez a kedvencem:



5 megjegyzés:

  1. Annyira gyönyörűek!!!!!!!Én sokat elajándékoztam, díszítettem is a lakást.Jöttek rokonok,az egyik sógornőm ránézett: aha,aranyosak....
    Pfúúúúú! Soha egy gombot nem varrt fel.:)Jobb lett volna,ha nem szól egy szót sem.:)

    VálaszTörlés
  2. ez egy nagyon kényes hópelyhek
    szépség!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek a hópelyhek. Látom nem vagyok egyedül azzal, hogy bízom, ez az év jobb lesz mint az elmúlt év. Bár olyan nagyon nincs okom panaszkodni,gondoltam én. Erre mit csinált az év vége? Adott egy fricskát, nesze neked, és sajnos az évet néhány rossz dologgal zártuk, és ezek sajnos nem is javulnak meg / halál, gyógyíthatatlan betegség /, de akkor is jobb lesz az új év!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Fáni! Nálunk is így volt, decemberben újra szembesültem az emberi gonoszsággal, és egy barátnőm öngyilkos lett. De én tényleg hiszem, hogy idén jobb évünk lesz!

    VálaszTörlés