Rendszeres olvasók

2012. december 6., csütörtök

Mikulás megérkezett!!!!!

Idén varrtam a családnak Mikulás-zacskókat. A gyerekeké inkább szatyor, a szülőké hagyományos alakú és jóval kisebb. Kikészítettem üresen a teraszra őket, hogy vigye el már korábban a Mikulás. Na jó, ez a gyerek-verzió. Ők így tudják. A lényeg, hogy éjjel ezekben kaptuk az ajándékokat. Volt bennük karácsonyos zokni, csoki, mogyoró, mandarin, tea. És VIRGÁCS. Mert néha rosszak nem úgy viselkednek, ahogy mi, felnőttek szeretnénk.
Annyira örültek reggel!!! Milyen jó, hogy még ilyen lelkesek és hisznek a decemberi csodákban!!!!
A havazás is megérkezett kedden. 


Tegnap este építettek a gyerekek egy mini "hójembert". A  fotó elég sötét, és nem látszik, hogy akkora orra van, mint a sárkányfű árusnak Süsüben! 


5 megjegyzés:

 1. Ki mondja, hogy hójember? Gergőt nem is adtam kölcsön :)

  VálaszTörlés
 2. Csodaszépek a mikulás csomagjaid!!

  VálaszTörlés
 3. Ez a Mikulás nagyon szép zsákokat varrt!:)♥

  VálaszTörlés
 4. Csudaklasszak ezek a zsákok-szatyrok...a benne rejlő ajándékok mellett a legnagyobb dolog,hogy ezeknek a gyerekeknek ILYEN édesanyjuk van-mindent megtesz a mosolyért,a szemek csillogásáért....
  A sárkányfűárus orrú hóember csúúúúúúúcs!:-)

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm lányok!
  Petike első igazi telén épített az apjával egy hójembert. Így mondta alig másfél évesen. Aztán megkérdeztük tőle, mi legyen a neve. A válasz "Én" volt. Azóta nálunk minden hójembert Énnek hívnak, még ha sárkányfűárus orra is van.... Még mindig áll az udvaron amúgy, jó hideg van.

  VálaszTörlés