Rendszeres olvasók

2012. április 12., csütörtök

Születésnapos játék X. - az én napom!

Április elsején én voltam a tizedik ünnepelt, éveim száma négyszer X lett! A játék izgalma már napokkal előtte elkapott, most már én is megértettem a többiek eufóriáját. Jöttek a csomagok, fogdostam, szagoltam, találgattam. A napján ráadásul csak délután jutottam a bontogatáshoz. Pannika volt a segédem, ő is nagyon lelkes volt. A fiúkat a csokik izgatták, meg a sok-sok bélyeg.
A gyerekszobába rendeltem a horgolt virágot Györgyitől, már másnak is elkészítette. Azt írta, hogy nekem is szeretett volna azért valamit, ezért kaptam még egy piros-fehér tolltartót.Csokikkal bélelve. Nagyon örültem neki!!!! Remélem, nyáron már tényleg átalakul a gyerekszoba, és kikerül a falukra.2. Csilla
Levendulás dolgokat dekupázsolt nekem Csilla, lila zsebkendőtartót varrt-horgolt, és még apróságokat is tett mellé: cicás mobildíszt, Jó reggel kekszet. Nagyon szeretem a levendulát, nem véletlenül van az előszobánkban egy "illatos" sarok. A képen látszik a bélyeges csomagolópapír, abban érkezett az ajándék. Ez volt csak az igazi meglepetés!!!!! Meg Boglárka "üdvözlete"!!!3. Luna
Sejtettem, hogy lesz benne pirospaprika, ezért már előre szagolgattam. És tényleg kaptam én is paprikafüzért! Meg rengeteg bélyeget, még sorozatot is! Nagyon kedves tőled, Luna, hogy összegyűjtötted nekem a székeket! Meg Vackor is megérkezett hozzám. De kaptam még kulcstartót, finomságokat és egy bélyeges tartót filcből.Ilditől tudtam, hogy fogok kapni kék hímzést, mert ezt megbeszéltük. Már régen vágytam egy Isten hozott feliratra. Az igazi meglepetések a szivek voltak, amitől annyira meghatódtam!! Ildivel sokat leveleztünk a bánatunkról, ezért nagyon jól esett tőle a Hit-Remény-Szeretet.Teli találat volt, szivek a szívgyárosnak, levendulával töltve!!!
Kék-zöld csomag érkezett Veronikától, jó sok ajándékkal. A csodálatos türkisz medál mellett kaptam gyöngyöket, flittereket, fonalakat, Milka csokit. Percekig forgattam a medált, meg nézegettem a láncot. Most már tudom, hogy ez hering-fűzés. Fogalmam sincs, hogy készül, de GYÖNYÖRŰ. A hossza is jó lett, már kipróbáltam!!! És a selyem festett képeslap! Az éjjeli szekrényemre került azonnal, csodálatos alkotás!6. Ági
Ágitól is kék-zöld csomag érkezett gumicukorral, Tibi csokival (Nyilván lecsaptak rá a gyerekek!!!). Kaptam egy kék virágos medált láncon, aminek szintén jó lett a mérete. Már ki is találtam, hogy ezt farmerhoz fogom hordani!! Kaptam még egy horgolt csíkot is, ami valamelyik alkotásomra kerül majd. És muffinos képeslapot.


Amikor elkezdődött a játék, úgy örültem, hogy ennyi gyöngyösünk van. Tudtam én már előre, hogy milyen szépségeket fogok tőlük kapni. Ennek azért örültem igazából, mert én soha nem tudnék ilyeneket fűzni, nem is értem, hogy tudtok ilyeneket alkotni! Ilditől is egy különlegesség érkezett: zöld-lila lánc. (Hogy ehhez a Fradisok és az Újpest drukkerek mit szólnak, az más kérdés....) Én levendula-mezőnek neveztem el. Kaptam még nyalánkságokat és hűtőmágnest.És már mutatom is a következő medálomat, amihez gyűrűt is fűzött nekem Ildi! Csomagbontás után Pannikától szinte vissza se tudtam szerezni. Kaptam még levendulás dekupázsolt dobozt, angyalkát, fonaltartókat, szépséges szalagokat, no meg tűket. Elárulom, hogy ezekre is fájt már a fogam, úgy hogy ezt jól kigondoltad!!!!! Beszéljen tovább helyettem a kép:


Fekete blúzon jobban mutat, tudom, mert már kipróbáltam...


Két neszeszert rejtett a csomag, amiből egyértelmű, hogy Pannika magáénak érezte azonnal a rózsaszínt. Bepakolta a nőcis cuccait, és kedden vitte is a suliba magával. Én kaptam még egy lepkés karkötőt, a család minden tagja csokit és rengeteg bélyeget. Nem is tudom, mikor tudunk ennyit áztatni!!Még egy medál, de én nem unom!!!! Sőt! Csodálatos lett ez is, kétféle láncot kaptam hozzá. Volt még mellette csoki, és sok-sok bélyeg, meg keresztszemes képeslap! Itt is elmondom, hogy csak ámulok-bámulok milyen ügyesek vagytok!!!11. Rita
És jönnek a cicák!!!!! Nincs is mit hozzáfűznöm, a képek magukért beszélnek! Nagyon örültem a szatyornak is, meg a doboznak is! És ragaszkodom hozzá, nem adom a család többi cica-rajongójának!!!
12. Szilvi
Bocsánat, hogy később mutatom Szilvi ajándékát, de én nem tudom letölteni a fényképezőgépről a képeket, és meg kellett várnom a művelettel a férjemet. Sok-sok szépség lapult ebben a csomagban is, a gyerekek is jól jártak, szóval nagyon örültem.Katalin és Teca ajándékát még várom.

3 megjegyzés:

 1. Ennyi szépség! Nagy lehetett az örömöd!
  Kicsit késve ugyan, de boldog szülinapot kívánok sok szeretettel!:)

  VálaszTörlés
 2. Hú, ennyit várni erre a gyönyörűségességességre!!! Csodaszép ajándékokat kaptál! Nem is tudtam, hogy cica-rajongó vagy te is! Örülök, hogy sikerült örömet okoznom:)

  VálaszTörlés
 3. Én is nagyon boldog szülinapot kívánok - így utólag!
  De jó neked! Mennyi ajándék! Tényleg klassz lehetett bontogatni, el tudom képzelni a gyerekek izgalmát is.
  Puszi:
  Eszter

  VálaszTörlés