Rendszeres olvasók

2012. február 15., szerda

Bent Creek: eduCATed - művelt cica

Dorottya-napra készült.

Minta: BC - eduCATed
Méret: 35 x 70 öltés
Anyag: fehér lenvászon, kb. 32 ct
Fonal: DMC, Anchor, TGA, saját festésű7 megjegyzés:

 1. Elolvastam a befejezett munkáid névsorát + az elolvasott könyveket + három csodaszép gyerkőc, még csak február 15. van. Hogy lehet ezt győzni? A Te napod hány órából áll, alszol egyáltalán?
  Csupán az irigység beszél belőlem :-)
  De ez adott nekem egy nagy löketet, köszönöm.
  A macsek nagyon jó lett, ezek a szőrös törlészkedő jószágok a kedvenceim. Nekem is van 38 db, na az enyémek nem nyávognak.
  Várom mi lesz a következő szépséged!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jól néz ki ez a macsek!! biztos örülni fog neki az új gazdija :))

  Rozy, a könyveket nem kommentálom, de a befejezett munkáknál megkockáztatom, hogy nem az idén kezdte el őket :) egyébként sok mindenre van idő 3 gyerek mellett :) szeretik ha játszom velük, de sokszor az is elég ha együtt főzhetünk aztán mennek és játszanak együtt... legalábbis az enyémek nem csüngnek folyton a nyakamon :) ilyen szempontból három gyerek jobb mint egy :D 8-kor nálunk alvás van és azután is még sok mindenre jut idő :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem 2 van, nagyon ritkán játszanak együtt, de gondolom ennek az az oka, hogy 6 év van köztük és fiú-lány. Társasozni még nem tudnak, mert a kicsinek az még nem nagyon megy (10 és 4 év). Alvás - "nem szeretek aludni" gyerekeim vannak. Örülök ha fél 10-re beterelem őket (ebben gondolom és is hibás vagyok :-)).
   Nem is a gyerekekkel töltött idő sok, abból több kellene, de a háttér. Munkahely, háztartás...vagy csak öregszem????? :-D

   Törlés
  2. Tényleg sokszor kérdezitek tőlem, honnan van ennyi időm: Fogalmam sincs, mert én hordom őket iskolába/oviba, dolgozok, elég nagy a házunk, főzök is, a gyerekekkel is foglalkozok, és nincs bejárónőm, kertészem (csak cuki férjem). A titok abban rejlik, hogy 8-kor már alszanak a gyerekek, és este viszonylag későn fekszem le. De a tévé előtt én mindig bütykölök, vagy a műhelyemben molyolok. Ha takarítás, főzés, vasalás közben leülök pihenni, akkor nem ülök csak simán, hanem máris kötök pár sort. Tulajdonképpen soha nem tétlenkedek. És az is igaz, hogy 3 gyerek nem igényli úgy a szüleit mindig, mint egy gyerek. Ők együtt társasoznak, nekünk már nem "kell" velük játszanunk mindig. És valóban együtt csinálunk sok mindent a háztartásban is, ők terítenek, viszik ki a szemetet - ez is közös tevékenység. Azt meg észrevettem, hogy gyorsan kézimunkázok másokhoz képest. Az olvasás meg nálam napi igény, van, hogy 1 oldalig jutok, és bealszok, de van, hogy fél órát is rászánok este az ágyban.
   Lesz még cica idén!!!! A tulaj nagyon örült neki.
   Főkolomp Zs.

   Törlés
 3. De jó viszontlátni! nagyon cuki :)

  VálaszTörlés
 4. Hűű, ez eszméletlen jól néz ki!

  VálaszTörlés
 5. Such a cute and clever cat :))

  Hugs,
  Tatyana

  VálaszTörlés