Rendszeres olvasók

2011. február 16., szerda

Carrige House Sampling: Christmas at Hawk Run Hollow, Block 2











9 megjegyzés:

  1. Nagyon szép a minta (nekem is nagy szerelem) a hímzésed is nagyon tetszik. Megkérdezhetem milyen anyagra hímzed? Mekkora egy, egy blokk mérete és egyben az egész milyen nagyságú lesz? Nem az öltés számra gondoltam, ha nem centimétere. Hatvan színből van vagy több?

    VálaszTörlés
  2. Kerekedik-alakul s még jobban tetszik. :)

    VálaszTörlés
  3. Irdatlan nagy munka! És nagyon jó hangulatú minta, tetszik.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon termékeny vagy mostanában. Jó benézni a blogodra!

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörü!!! Hol lehet ezekhez a mintákhoz hozzájutni, megvásárolni? Nagyon szeretnék belölük egyet.Nagyon tetszik a sok szin bennük.

    VálaszTörlés
  6. Jutka, lemérem neked. Én sem tudom fejből, de nagyon nagy lesz.Hubert vásznat fetettem be teával, egy picit összement a forró víztől. Több, mint 60 szín kell hozzá. Mivel a többi CHS mintában is sok barnás van, ezért szerencsére nem kellett az összest megvennem, de így is húzós volt.
    Eliz, több helyen meg tudod rendelni, én innen már többször rendeltem, és mindig rendben volt:
    http://www.123stitch.com/
    A fonalakat is itt vettem hozzá, mert feleannyiba kerülnek, mint Magyarországon, és még a 7 dolláros postaköltséggel is sokkal olcsóbb volt. Európában a Cenina-ról rendeltem más dolgokat.
    http://www.casacenina.com/

    VálaszTörlés
  7. Hát nem csak gyönyörű,de nagyon szépen is dolgozol!
    Fonál és minta: igen,én is számoltam a napokban az utazási költséget. Kezd olcsóbb lenni a külföldi megrendelés.Vagy ha nem is az, párszáz forint különbséggel megfizethetetlenebbül kényelmes.

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm Zsuzsi, erősen gondolkodom a kihímzésén. A nagyságát is ezért kérdeztem mivel ha túl nagy lenne nem tudom mire használnám egy, egy minta egységet biztosan elkészítek:)

    VálaszTörlés