Rendszeres olvasók

2010. október 14., csütörtök

Colour SWAP - Amit én küldtem

Megkapta Penny is az én ajándékcsomagomat. Izgultam a posta miatt, de minden rendben volt. A munkáim ezzel másodjára kerültek a tengerentúlra, de most még büszkébb vagyok, mert kifejezetten magyar mintákat hímeztem Pennynek. Ehhez jól jött a piros szín kérése részéről, nem sokat gondolkodtam a mintákon. Elővettem a kedvenc Lengyel Györgyi könyvemet, átlapoztam, és fűztem is be a fonalat a tűbe. A hímzéseket már mutattam itt, csak  nem hangoztattam, hogy ezekből lesznek a szupertitkos ajándékok. Annyira szeretek ezekkel a mintákkal dolgozni, hogy életem végéig nem fogynék ki az ötletekből. Akkor lássuk, miket varrtam, hímeztem, dekupázsoltam.
A kész ajándékcsomag, benne Piros Mogyorós. Gondolom nem szorul magyarázatra a választásom!


Teljesen véletlenül választottam én is pöttyös anyagokat. A sorminta-gyűjteményes hímzésből táskát varrtam, belül fehér színű vászonnal béleltem.



Az életfás-madaras hímzésből szütyő lett, szintén fehér vászonbéléssel.





Apróságok




Hátulról


Dekupázsoltam két fonaltartót.



Panni is szeretett volna valamit küldeni Pennynek. Nagyon tetszett neki, hogy az ő hallása szerint csak egy betű külömbség van a nevük között. Rajzolt neki egy képet, amit rózsaszín szalaggal átkötött. Az írást úgy kell nézni, hogy Panni még óvodás!


Nagyon jó volt ez a színes SWAP, remélem Lisa szervez még.



10 megjegyzés:

  1. Ezek sokkal sokkal szebbek,mint amit kaptál,és jólesett nézni milyen szépen variáltad a népi motívumokat!Gratulálok Zsuzsi!

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűségeket készítettél, nagyon tetszenek munkáid!

    VálaszTörlés
  3. Thank you, thank you, thank you!!! I love it all! Thank you to Panni for the pretty artwork too. See my blog for my post!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm! Nagyon szeretem a magyar motívumokat!

    VálaszTörlés
  5. Csodásak lettek!
    Panni írás tök jó!

    VálaszTörlés
  6. Ezek meseszépek! Én is gyűjtögetem a magyar motívumokat, régebben a modernebb mintákat szerettem, de most már egyre inkább húzok én is a hagyományosak felé. És így, hogy láttam, milyen sokoldalúan fel lehet ezeket is használni, még inkább kezdek rajongani értük.

    VálaszTörlés
  7. Olyan érdekes,hogy sokáig" népi minta ellenes "voltam,és most ahogy egyre többet nézem ezeket a pirosakat,szinte kedvet kaptam hozzájuk...talán mert olyan jól ötvözted a modernet a régiessel....
    Hogy változik az ember!:-O

    VálaszTörlés
  8. Absolutely beautiful set! All details are so nice! Great work!

    Best wishes,
    Tatyana

    VálaszTörlés
  9. Hú, ettől a készlettől én most enyhe infarktust kaptam! Baromi gyönyörűűűűűűűűűű!!!

    VálaszTörlés
  10. Azt a zacskót nagyon el tudnám fogadni. Remekmű.

    VálaszTörlés